четвер, 13 травня 2021 р.

Підсумки конкурсу «Книга і діти, екологія і світ»

Нещодавно, читачі Березанщини приймали участь у Всеукраїнському бібліотечному конкурсі дитячого еко-малюнка: «Книга і діти, екологія і світ», що був проведений Миколаївською обласною бібліотекою для дітей ім. В. О. Лягіна з 1 березня по 30 квітня 2021 р. В районному та обласному турах взяли участь понад 600 дітей – читачів віком від 6 до 18 років (з 1 по 11 класи) різних бібліотек Миколаївської області.



До Березанської Публічної бібліотеки для дітей було подано на конкурс 11 робіт, які надійшли нам від Чаплигіної Стефанії Олександрівни – керівника художнього гуртка в Будинку творчості школярів, смт Березанка. В районному турі 4 малюнки пройшли далі та були відправлені на обласний тур, де половина робіт отримала призові місця, а саме: Коваль В`ячеслав (Березанська Дб ), який отримав ІІІ місце 🥉 – у номінації «Збережемо свій рідний край» серед учнів 1-5 класів та Рапій Валентина (Березанська Дб), яка отримала ІІІ місце 🥉 – у номінації «Скажемо «Ні» забрудненню Землі» серед учнів 6-11 класів. Ми дуже пишаємося талантом наших юних читачів та висловлюємо щиру подяку керівнику гуртка - Чаплигіній Стефанії Олександрівні, яка допомагає діткам розкривати себе та художньо виражати свої думки. Також, від бібліотек Березанщини, в обласному турі отримали призові місця: Дрьомова Анастасія (Калинівська б/ф), яка отримала ІІІ місце 🥉 – у номінації «Збережемо свій рідний край» серед учнів 6-11 класів та Шкуренко Світлана (Ташинська б/ф), яка посіла почесне І місце 🥇 у номінації «Наше майбутнє – зелена і чиста планета» серед учнів 6-11 класів.
  


 Вітаємо переможців! Для нас велика честь мати таких талановитих читачів! Дякуємо кожному, хто приймав участь у конкурсі та доклав до нього зусилля!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.