понеділок, 29 березня 2021 р.

Огляд нової літератури

Запрошуємо вас до нашої бібліотеки для дітей Березанська Дб, щоб насолодитися читанням нових книг, які ми нещодавно отримали від Український інститут книги. Вони однаково цікаві, як дітям, так і дорослій аудиторії!
До вашої уваги серія нових біографічних книжок: 
Волт Дісней 
Книжка «Волт Дісней» — це історія про дитячі мрії, що здійснюються. Дісней створив кумедного Міккі Мауса, й разом з ним цілий дивовижний світ, сповнений пригод! Біографія Волта Діснея щаслива та повчальна водночас, захоплює з перших рядків, мотивує бути сміливими та вірити у власну справу. 

Генрі Форд 
Біографія Генрі Форда познайомить вас із людиною, яка знала, чого прагне, і вміла за це боротися! Форд був цікавою, мужньою, сміливою особистістю. Він присвятив життя своїй пристрасті – створенню першокласних авто, які стали доступні для більшості. Генрі Форд рішуче йшов до своїх цілей, ризикував, починав спочатку і перемагав. 

Вінстон Черчилль 
Книжка «Вінстон Черчилль» — це захоплююча історія становлення одного з найвидатніших політичних діячів минулого століття. З неї дитина дізнається про те, ким мріяв стати Вінстон Черчилль у дитинстві. Де він зустрів кохання свого життя, як став прем’єр-міністром Великобританії, врятувавши країну під час війни. Це надихаюча біографія гідної та мужньої людини, яка змінила світ.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.