вівторок, 18 травня 2021 р.

Урочисте нагородження у конкурсі еко-малюнка: «Книга і діти, екологія і світ»

Сьогодні, 18 травня, в Березанській бібліотеці для дітей відбулося урочисте нагородження дипломами, подяками та призами учасників та переможців, талановитих діток Березанщини, що приймали участь у Всеукраїнському бібліотечному конкурсі дитячого еко-малюнка: «Книга і діти, екологія і світ». Нагадаємо, що до Березанської бібліотеки для дітей було подано 22 роботи, серед яких 4 малюнки пройшли далі, в обласний тур, де половина робіт отримала призові місця, а саме: Коваль В`ячеслав, який отримав ІІІ місце – у номінації «Збережемо свій рідний край» та Рапій Валентина , яка отримала ІІІ місце – у номінації «Скажемо «Ні» забрудненню Землі». Також, від бібліотек Березанщини, в обласному турі отримали призові місця: Дрьомова Анастасія (Калинівська б/ф), яка отримала ІІІ місце – у номінації «Збережемо свій рідний край» та Шкуренко Світлана (Ташинська б/ф), яка посіла почесне І місце у номінації «Наше майбутнє – зелена і чиста планета».
На літературно-творчу зустріч завітали конкурсанти від Березанки, а саме учні художнього гуртка разом зі своїм керівником - Чаплигіною Стефанією Олександрівною. Однак у конкурсі, на районному рівні, приймали участь і дітки з сел: Красне, Щасливе, Калинівка, Матіясове, Ташине та Прогресівка. Спеціально до заходу, у великій залі бібліотеки для дітей, ми розмістили художню виставкову експозицію, в якій представлені роботи всіх конкурсантів.
На заході під назвою “Художники світу про красу Землі”, який організувала та провела Алла Голокоз, була дуже насичена програма. Спочатку, Алла Голокоз та Євгенія Туманова привітали запрошених гостей та урочисто вручили їм призи та грамоти. Потім, дітлахи поринули у творчий світ великого митця Леонардо Да Вінчі. Вони переглянули міні-фільм про його видатне життя, побачили презентацію книги “Думай як Леонардо Да Вінчі” та відео-презентацію Миколаївського Художнього ліцею та почули надихаючий виступ Алли Голокоз про творчість, креативність та про те, як саме працює наш мозок. Далі на гостей чекала інтерактивна частина заходу з конкурсами, іграми та загадками, в яки учасники могли проявити себе та перевірити свій рівень креативності.
Завершував зустріч блок про поради для життя від Леонардо Да Вінчі. Ми сподіваємося, що наш творчий захід надихнув діток творити та виражати себе ще більше! Ми обрали день проведення заходу не дарма, а спеціально у Міжнародний день музеїв, адже ми впевнені, що одного дня роботи наших талановитих земляків будуть прикрашати музеї України та за її межами.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.