понеділок, 20 травня 2019 р.

«Подорож країнами Європи»
            А чи подорожували ви колись по європейських країнах? Мабуть, не всі! А от наші маленькі читачі та їх батьки на цих вихідних мали змогу їх відвідати.


             18 травня в районній бібліотеці для дітей відбулося свято, присвячене Дню Європи в Україні та Міжнародному Дню родини.   Цей захід проводився у вигляді подорожі країнами Європи.   Працівники бібліотеки перевтілилися в справжніх мандрівників і провели з дітьми багато цікавих та захопливих конкурсів та ігор. Маршрут подорожі складався з різних зупинок, до яких наші гості добиралися на літаку. Діти побували в дивовижних країнах:   Німеччині, Англії, Франції.  Під час подорожі наші маленькі гості мали можливість   ознайомитися з цікавими фактами країн Євросоюзу в ігровій формі. На святі панувала справжня європейська – невимушена та весела атмосфера. Дітки разом з батьками  розгадували загадки, танцювали, грали в рухливі ігри. А закінчилося свято сонячним флешмобом та солодощами.



             «Побільше б таких теплих родинних свят!», - поділилися своїми враженнями батьки наших маленьких відвідувачів Центру розвитку для дітей «Веселка». А діткам і казати нічого не треба – їхні очі випромінювали   щастя і захоплення від чудової подорожі!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.