понеділок, 27 травня 2019 р.

«Казковий вечір в бібліотеці для дітей»
         Районна бібліотека для дітей традиційно взяла участь у соціально-культурній регіональній акції «Бібліотечні сутінки». 24 травня  в бібліотеці  відбулась літературна подорож  «Що за чудо ці казки!»  
           З кожним роком заходи організовані нашою бібліотекою, стають все цікавіше і привертають значну кількість дітей, підлітків та їх батьків. Цей рік не став винятком. Бібліотекою була представлена різноманітна програма «Бібліотечних сутінків»:  це віртуальні подорожі в світ театру, книжкові виставки,   поетичні читання, майстер-клас з «театральної майстерності» та інші розваги для наших маленьких користувачів.
         Розпочався вечір з музичної сторінки - дітки разом з працівниками  бібліотеки заспівали колискових пісень, які знають змалечку. Потім, перевтілившись у героїв казки Братів Грімм «Бременські музиканти», інсценували колискову пісню з однойменного мультфільму.
          Продовжили вечірні посиденьки голосними читаннями казки В.Сухомлинського «Жайворонок і сонце», де дітки мали змогу проявити свої акторські таланти в театрі тіней.
         Наостанок наші маленькі гості послухали і розіграли казку про Котика-мандрівника, який любив подорожувати різними країнами і насолоджуватись чудесами цього світу.
          Найголовніший підсумок акції «Бібліотечні сутінки» це те, що участь  у ній стала доброю традицією, яка популяризує  читання та книги, допомагає виявити і розвинути творчі здібності у дітей.  Дуже важливо навчити малюка з повагою і розумінням ставитися до  навколишнього світу, спочатку через казкових героїв, а потів вже робити висновки самим. Адже справжній світ — цей той світ, де ми почуваємося щасливими! Тож давайте творити цей щасливий світ разом!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.