четвер, 22 листопада 2018 р.


«У СОНЯЧНІЙ КРАЇНІ ВИТІВНИКІВ І ФАНТАЗЕРІВ»
Не одне дитяче покоління дружить із героями талановитих книжок Миколи Миколайовича Носова. Осяяні сонячним гумором та запальними хлоп’ячими фантазіями, ці книжки захоплюють сучасних дітей, як колись і їхніх батьків, радісною, невтомною вигадкою.
21 листопада в бібліотеці для дітей, всі присутні мали змогу відправились в   літературний круїз до сонячної країни витівників і фантазерів.
            Бібліотекар Голокоз А.П.  показала  цікаву електронну презентацію, ознайомила дітей із біографією та творчістю чудового художника слова, письменника яскравого гумористичного таланту М.Носова.
Учні із задоволенням згадали цикл оповідань та трилогію «Незнайко та  його друзі», відповідали на запитання електронної вікторини, розгадували загадки,брали участь у захоплюючих конкурсах.
Переглянувши віртуальну книжкову виставку «Сонячна країна Миколи Носова», діти дізналися, скільки ще веселих, цікавих оповідань написав для них письменник.
Свято пройшло в цікавій ігровій формі та в дружній атмосфері. Школярі залишилися задоволені  та сповнилися гарним настроєм. Та головне , що після заходу діти вийшли з бібліотеки з книгами  Миколи Носова.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.