вівторок, 20 листопада 2018 р.


«УКРАЇНА ГІДНА СВОБОДИ»
            20 листопада  районна бібліотека для дітей долучилась до заходів,  присвячених Дню Гідності та Свободи щоб  вшанувати патріотизм і мужність громадян, які  в листопаді 2013 року   постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів України та її європейського вибору.
На годину патріотизму були запрошені учні дев’ятих класів Березанської школи. Діти переглянули відео про початок Євромайдану та почули цікаву розповідь про те, як все   починалось…
            Кожен із нас – і діти, і дорослі – роблять вибір, що формує наш світогляд, і світ навколо нас, щоденно: на ігровому майданчику і на роботі, в родині і в школі. Ми маємо можливість досягти більшої поваги до себе й до інших людей завдяки тому, які рішення ми приймаємо і як будуємо наше життя. Всі люди мають внутрішнє почуття гідності. Наше почуття власної гідності росте, коли ми відчуваємо повагу до наших прав і свобод, і коли ми живемо в атмосфері свободи вибору і дій. Тож будемо завжди пам’ятати тих, людей, які ціною свого життя здобули нашій країні Гідність і Свободу!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.