четвер, 22 листопада 2018 р.


Щоб росли розумними

Найпростіший спосіб зробити
дитину хорошою - це зробити її щасливою.
                                             Оскар Уайльд

Правильно кажуть люди, що діти - наше майбутнє. Загалом, ніхто не піддає дане твердження сумнівам, та і навіщо? В різний час різні люди говорили про дітей багато хорошого…Але говорити мало, треба діяти! І ось 17 жовтня в центральній районній бібліотеці відбулося урочисте відкриття Центру раннього розвитку дитини «Веселка», ініціатором якого стала директор Березанської ЦБС Туманова Є.А.   
Центр раннього розвитку дитини  «Веселка» розрахований на дітей у віці 4-6 років. Минув лише місяць з дня відкриття,  а в центрі вже набралося три групи малюків. Заняття проходять у такому форматі, щоб діти, не стомлюючись, гармонійно розвивались, знайомились з навколишнім світом, засвоювали елементарні навички з письма і математичні поняття та поповнювали словниковий запас.






В  Центрі раннього розвитку дитини «Веселка» також можна вивчати англійську мову. Викладач Швайка Лариса Володимирівна поєднує  вивчення іноземної мови з розвитком уваги та пам’яті, а також допомагає розвити логічне мислення. Заняття проводяться у живій атмосфері, задля того, щоб кожна дитина комфортно почувала себе на уроці. Вивчення іноземної мови проходить в маленькій групі із доброзичливою атмосферою. В навчальному процесі використовуються іграшки, відео, перегляд мультфільмів.
Поруч з навчанням у  Центрі «Веселка» велика увага приділяється фізичному розвитку особистості. Відповідальною за це є соціальний педагог з великим досвідом роботи Куранова Світлана Василівна. Всі заняття з дітьми проходять у постійному русі - це танцювальні хвилинки і фізкультурні паузи, ігри на природі і веселі перегони. Всі діти просто в захваті від занять, і чекають  кожної нової суботи, щоб зустрітися зі своїми друзями та пізнати багато цікавого та корисного.   
На сьогоднішній день  Центр раннього розвитку дитини «Веселка» пропонує заняття :
          з розвитку мовлення, дрібної моторики, мислення, малювання, інше.
          вивчення курсу англійської мови
          розважальні заходи: вікторини, конкурси, дитячі ранки.
Дитячий центр розвитку   пропонує різноманітні позитивно емоційно насичені заняття для малюків, протягом яких малюк має можливість поспівати   потанцювати, помалювати та пограти в рухливі та розвиваючі ігри. Найголовніший аспект – це  гра, ігрова діяльність на заняттях.
 І пам'ятайте про головне. Вашій дитині повинно бути цікаво і комфортно. Не настільки важливо, якими перевагами може похвалитися дитячий центр, набагато важливіше – щоб ваша дитина проводила тут час із задоволенням і їй було що розповісти Вам після занять. Чим більше любові вкладаєш у дитину, тим більшим щастям вона освітлює наш дім. Тож принесіть це світло і в свої оселі! Ласкаво просимо до Центру «Веселка»!
            Відвідати заняття в Центрі раннього розвитку «Веселка» можна щосуботи з 10 години в приміщенні Березанської районної бібліотеки для дітей.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.