неділю, 14 січня 2018 р.

Різдвяна казка
     Зимові канікули – прекрасна пора для відпочинку школярів. Це період новорічно-різдвяних свят, різноманітних розваг, реалізації власних задоволень. Тож центральна районна бібліотека для дітей влаштувала  під час канікул для учнів 1-4 класів святкові читання «Різдвяна казка» з метою активного відпочинку дітей, залучення до бібліотеки нових користувачів, прищеплення любові і поваги до українських традицій святкування Різдвяних свят, розвитку української мови, культури.
     Разом із бібліотекарем А.П. Голокоз діти читали твори, що увійшли до книжки «Різдвяні історії». Розпочинається збірник вертепом – традиційною святочною виставою, далі йдуть колядки, які діти із задоволенням читали в дійових особах і навіть співали. Розділ «Різдвяна казка», який складається з віршів, оповідань, казок українських та зарубіжних письменників, маленькі користувачі читали по черзі.
     Протягом канікул в стінах бібліотеки було прочитано багато книг, серед яких найбільшим попитом користувалися «Різдвяна казка», «Йде до нас колядочка», «Ну й гарно все придумав Бог» Г. Кирпи. Це є свідченням того, що підростаюче покоління проявляє інтерес до української культури, народних традицій, звичаїв.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.