середу, 27 грудня 2017 р.

Новорічний серпантин

      26 грудня в районній бібліотеці для дітей відбулося новорічне сімейне свято для учнів 1-А класу Березанської школи та їхніх батьків «Новорічний серпантин». Святкове дійство для своїх маленьких користувачів підготували працівники центральної районної бібліотеки, які представляють літературно-театральну студію «Браво», та юнацький клуб при бібліотеці «Молодий лідер», до складу якого входять учні 5-11 класів. Захід проводився з метою створення гарного новорічного настрою малятам та їхнім батькам, забезпечення родинного дозвілля, розвитку мистецьких та літературних здібностей, швидкої реакції.

     Свято відбувалося в театралізованій формі за участю казкових героїв – Зими, Сніжинок, Казки, Діда Мороза, Баби Яги, Кота Баюна, Чахлика Невмирущуого, Отаманки та її помічників. Працівники бібліотеки підготували сценарій свята з конкурсами, іграми, художніми номерами, загадками, танцями. Отож, в ході дійства учасниками були не тільки працівники бібліотеки, а й усі запрошені малята і їхні батьки. Діти та їх батьки мали змогу продемонструвати свої здібності, таланти, знання, вміння спільно приймати рішення, вміння швидко реагувати.

     Свято завершилося гарним настроєм, безліччю фотознімків з героями театралізованого дійства і довгоочікуваними подарунками від Діда Мороза та вдячністю батьків за влаштоване свято. 




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.