пʼятницю, 24 лютого 2017 р.


«Небесній сотні шана й молитви, за чисті душі,
що злетіли в небо…»

     23 лютого в районній бібліотеці для дітей відбувся урок патріотизму під назвою «Небесній сотні шана й молитви, за чисті душі, що злетіли в небо…», присвячений Дню Героїв Небесної Сотні, метою якого було прищеплювати патріотизм, виховувати повагу до українського, бути гідним громадянином своєї держави.  


    Запрошеним на захід учням 8-Б класу було подано інформаційний матеріал з використанням слайдів подій трирічної давності, котрий потряс не лише Україну, але й увесь світ, - це Майдан Незалежності. Саме там і саме у період з 21 листопада 2013 року по 20 лютого 2014 року Україна, зігріта палкими серцями мільйонів національно свідомих українців з усіх регіонів, продемонструвала Європі й усьому світу, що українці – міцна духом волелюбна нація, яка навчилася поважати себе і яка зуміла відстояти свій демократичний вибір. Майдан став центром революції, місцем правди і свободи, площею добра, тепла, дружби, любові, братерства й гідності. І саме там за європейські ідеали загинула Небесна Сотня. Ми повинні пам’ятати їхній подвиг і з гідністю носити ім’я «українець». Хвилиною мовчання учні вшанували память своїх героїв.
      Восьмикласникам було запропоновано перегляд тематичної літератури, розміщений на виставці-інсталяції «Небесна сотня: герої не вмирають». 

  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.