пʼятницю, 2 липня 2021 р.

Кінопоказ фільму "ОПЕРАЦІЯ «АРКТИКА»"

Сьогодні, 2 липня, у Березанській публічній бібліотеці, при підтримці Arthouse Traffic, відбувся кінопоказ пригодницького фільму "ОПЕРАЦІЯ «АРКТИКА»", що входить до конкурсної програми фестивалю Чілдрен Кінофест. Це фільм про те, як троє дітей випадково потрапляють у зимовий шторм у льодовиках Арктики неподалік від Шпіцбергена. Вони роблять все можливе, щоб урятуватися.
Фільм виявився дуже захопливим і вже з перших хвилин маленькі глядачі дивилися, затамувавши подих. Час від часу вони перешіптувались одне з одним від переповнення вражень та, навіть, пошепки допомагали головним героям, підказуючи їм, що ведмідь позаду чи що їм загрожує якась інша небезпека - так сильно дітки співпереживали героям кінофільму "Операція "Арктика"".
Насправді, фільм мав не лише розважальну мету, а й пізнавальну, адже в кіно підіймалася важлива проблема - глобальне потепління та його наслідки. А, також, тема сімейних відносин. Після перегляду стрічки, глядачі поділилися своїми враженнями та розповіли про висновки, які вони зробили, один із головних який звучить так: "Потрібно завжди слухатись батьків та не тікати з дому!". Дякуємо всім, хто до нас сьогодні завітав. До нових зустрічей!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.