пʼятницю, 18 червня 2021 р.

Кінопоказ фільму "Сів заблукала уві сні"

Сьогодні, 18 червня, в Березанській публічній бібліотеці відбувся черговий кінопоказ, а саме - казкова пригода під назвою "Сів заблукала уві сні", яка входить до конкурсних робіт дитячого кінофестивалю Чілдрен Фест. Це спільний фільм двох режисерок з Європи: Катті Едфельдт та Лени Ханно (Швеція, Нідерланди).
На перегляд фільму зібралося дуже багато охочих, тож це був справжній аншлаг! Ми дуже цьому радіємо, адже проживання в невеличкому селищі не дає змоги дітям й дорослим культурно розвиватися на рівні міста: ми не маємо таких платформ для розвитку, якими наповнені великі міста, тож мати власний кіно-клуб та ще й з доступом до авторського, фестивального кіно, яке, зазвичай, має безліч нагород, це чудова МОЖЛИВІСТЬ ДЛЯ НАС!
До того ж, кожен фільм озвучений українською мовою, що теж несе в собі великий вклад у культурний розвиток глядачів та збагачення їхнього словникового запасу. Дякуємо за це нашим партнерам Артхаус Трафік. Та дякуємо всім дітям та їхнім батькам за те, що сьогодні завітали до нас у гості, щоб отримати новий, можливо, незвичний, досвід.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.