вівторок, 9 березня 2021 р.

Конкурс малюнків!

УВАГА #КОНКУРС_МАЛЮНКІВ 📣📣📣 Березанська бібліотека для дітей приймає участь в Всеукраїнському бібліотечному конкурсі дитячого еко-малюнка: «Книга і діти, екологія і світ»! 
А це означає, що всі відвідувачі Березанської бібліотеки для дітей, віком від 8 до 16 років, мають змогу проявити себе!
Що для цього потрібно? Читайте, будь ласка, уважно 🙂 
Необхідно до 12 квітня надати нам особисто (у бібліотеку для дітей) свій індивідуальний або колективний малюнок, який вперше подається до участі в конкурсах.
Малюнок може бути у довільній графічній чи живописній формах, виконаний олівцями або фарбами у форматі А3 (зверніть увагу, що лише в такому форматі!), який за змістом і жанром відповідає темі та містить авторське бачення сучасної чи майбутньої екологічної ситуації у світі. Необхідно обрати тематичний напрямок малюнку: 
🌱 Наше майбутнє – зелена і чиста планета 
🌱 Збережемо свій рідний край 
🌱 Скажемо «Ні» забрудненню Землі. 
Увага! Разом із роботами має надаватися текстова інформація із коротким повідомленням про автора: прізвище, ім’я, дата народження, домашня адреса (поштова), адреса електронної пошти, телефон для зв’язку; для колективних робіт – додати ПІБ керівника художнього гуртка. Найкращі роботи, які пройдуть відбірковий етап у нас, прийматимуть участь у другому етапі конкурсу на обласному рівні, де представлятимусь Березанщину. Переможців Конкурсу буде оголошено Національною бібліотекою України для дітей 1 червня 2021 року, у Міжнародний день захисту дітей, напередодні Всесвітнього дня охорони довкілля.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.