четвер, 23 січня 2020 р.


Вітаємо Євгенію Андріївну Туманову
з відзначенням державною нагородою!
У середу, 22 січня, у Миколаївському академічному українському театрі драми та музичної комедії відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Дня Соборності України та 101-річниці проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. 
Вітали громаду області голова Миколаївської обласної державної адміністрації  Олександр Стаднік, керівництво Миколаївської обласної та міської рад.
Очільник області Олександр Стаднік, з нагоди свята передав державну нагороду «Заслужений працівник культури України» директору Березанської централізованої бібліотечної системи Євгенії Андріївні Тумановій.
Працівники бібліотечної системи щиро вітають Євгенiю Андрiiвну з нагоди відзначення державною нагородою. Бажаємо незгасимого оптимізму, творчої наснаги, вагомих досягнень у здійсненні задуманого та нових здобутків у роботі. Нехай завжди Вас супроводжують удача та успіх у всіх Ваших справах і починаннях! Хай Ваша енергія, багатий досвід, невичерпний інтелектуальний потенціал продовжують якнайкраще служити на благо рідного краю!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.