четвер, 19 вересня 2019 р.

«Партизанськими стежками»
            22 вересня в Україні відзначають День партизанської слави. Партизанський рух завжди відображав прагнення народу до свободи. Понад п’ятсот з’єднань і сотні загонів народних месників, що діяли в тилу ворога під час Великої Вітчизняної війни на території України, зробили вагомий внесок у визволення країни від фашистських загарбників.
            До цього славетного дня, 19 вересня в  районній бібліотеці для дітей   організовано годину історії «Партизанськими стежками» та перегляд  історико-документального фільму «Партизанська іскра» для учнів 6-Б класу .
            Бібліотекар Голокоз Алла Пилипівна розповіла учням про героїзм і подвиги партизанів під час війни та наголосила, що ми не повинні забувати про тих людей, які пройшли крізь найскладніші випробування, відстояли право людей на свободу, врятували нашу країну та світ від нацизму, виховуючи в підростаючого покоління почуття патріотизму та гордості за наших героїв.
       Наприкінці заходу всі бажаючі мали змогу більш детально ознайомитись з документальними та історичними виданнями, архівними документами, фотоілюстраціями.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.