пʼятницю, 22 лютого 2019 р.

«Україно! Це твої сини!»
            Немає жителя в Україні, який би не знав про трагедію, яка сталася п'ять років тому на Майдані Незалежності. Вважається, що душі Героїв потрапили до раю і з неба Сотня продовжує охороняти Україну. Держава визнала їх Героями: їхніми іменами названо вулиці й площі в різних містах України.
            Небесна Сотня вірила в майбутнє України, заплативши за це найбільшу ціну, на яку здатна людина, — життя. Тому маємо вірити в Україну і ми, бути чесними з людьми й собою, маємо боротися з несправедливістю!
Тому 21 лютого в  районній бібліотеці для дітей провели годину-вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні  «Україно! Це твої сини!» для своїх користувачів.
Під час заходу діти дізналися про історичні події, що змінили політичне обличчя України, хвилиною мовчання вшанували загиблих Небесної Сотні та бійців, які полягли у бою за рідну Україну. 
            Користувачі мали змогу переглянути зворушливі відеоматеріали про жертовність та героїзм українського народу під час подій на Майдані, прослухати неофіційний жалобний гімн «Гей, плине кача…», ознайомитись з віртуальною фотоекспозицією  «Заради майбутнього», яка була присвячена Героям «Небесної Сотні».
Світлою молитвою за Україну та  поетичним словом завершила захід завідуюча сектором організації  дозвілля та бібліотечного обслуговування дітей Спаська А.В., присвячений героям Небесної сотні, які віддали свої життя за власну націю і державу. Захисники нашої Вітчизни поклали душу і тіло на вівтар свободи своєї країни і ми про це повинні завжди пам’ятати.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.