вівторок, 18 грудня 2018 р.


«Святий Миколай іде – Різдво веде!»
Легкою ходою крокує нашою землею добрий і щирий Святий Миколай. З нетерпінням зустрічі з ним чекає вся українська дітвора.
День Святого Миколая є особливо бажаним дитячим святом, яке приносить відчуття передноворічної атмосфери і всілякі приємні сюрпризи. Тож працівники Березанської районної бібліотеки для дітей вирішили подарувати дітям радість, веселий настрій, допомогти повірити в чудо, в здійснення бажань і мрій.
Свято  з чарівною виставою лялькового театру «Він вночі мандрує, сном та казкою чарує»  і солодкими подарунками для першокласників підготували працівники бібліотеки. Діти почули розповідь про Миколая Чудотворця, найвизначнішого Святого християнської церкви, який є символом Добра і Милосердя. Зачарував увагу маленьких гостей у виставі помічник Миколая – Ангелочок, який  цілий рік ходить поміж нас та  спостерігає за нашими вчинками, щоб кожному потім був подарунок по заслузі. Потішалися з маленького Чортиняти Антипки, який підбурював головних героїв Миколку та Тарасика на шкоду та бійку. Але найбільше задоволення учні отримали від солодощів, які Святий Миколай залишив у торбинці під нарядною ялинкою.
Після вистави діткам провели невеличку екскурсію по бібліотеці. Увагу малечі привернула яскраво оформлена книжкова виставка «Світле свято Миколая». Дітки ознайомились з легендами, казками, оповіданнями про діяння Святого Миколая та розповіли, які подарунки вони чекають від нього.
            Сьогодні дітвора отримала позитивні емоції та враження від побаченого й почутого.  І ми сподіваємось, що зимові свята, які ще попереду, принесуть всім нам багато радості і справжніх див!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.