пʼятницю, 14 грудня 2018 р.


«Її книжки запалюють серця малечі»
В рамках новорічного благодійного туру районними центрами області 14 грудня до Березанської районної бібліотеки для дітей  завітала українська письменниця, член Національної спілки журналістів України, автор книг для дорослих і дітей Ангеліна Кріхелі.   Метою її візиту було презентувати свої книжки для дітей, познайомити зі своєю творчістю маленьких читачів, поспілкуватися і обговорити найрізноманітніші теми – від книг до сенсу життя.
Зустріч виявилася настільки душевною і теплою, що малеча не хотіла покидати залу. Пані Ангеліна завоювала серця дітей своєю щирістю, добротою. Іноді здавалося, що вона й сама маленька дівчинка, яка прийшла поспілкуватися з давніми друзями. У дитинстві Ангеліна багато писала та мріяла стати професійним письменником. Ще в юному віці мама привела майбутню письменницю до літературного об'єднання «Зоря» в м. Миколаєві. Так почалося її творче життя.
Як каже сама письменниця: « Шукала всередині себе промінь світла, яким би могла поділитися з дітьми, бо їм так необхідне світло і радість, надія та  щастя…»
            Письменниця провела чудовий тренінг на якому дітки за допомогою ласкавих і ніжних слів «розчаклували» уявного злого Кощея і пообіцяли нашій гості завжди казати теплі і добрі слова своїм близьким.
            На кінець зустрічі Ангеліна Кріхелі відповіла на всі запитання присутніх та із задоволенням роздала автографи своїм новим шанувальникам. Епіграфом стали чарівні «обнімашки», які за словами письменниці лікують від усіх хвороб і напастей.
Колектив бібліотеки, присутні гості та наші маленькі користувачі дуже вдячні Ангеліні Кріхелі за цю цікаву і теплу зустріч, яка наповнила наші серця любов’ю та нагадала, що всі люди в цьому світі мають бути добрими та чуйними один до одного. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.