суботу, 29 грудня 2018 р.

Новорічна казка в бібліотеці
Рік Новий — казковий час!
Хай здивує щастям вас
Рік добра і рік кохання.
Тож приймайте привітання:
Будьте добрі та здорові,
Побажаємо любові,
Світла й радощів багато,
Щоб життя було, як свято!
Саме довгоочікуване, веселе, романтичне, чарівне свято — це, звичайно, Новий рік. Майже цілий рік усі ми: і дорослі, й діти з нетерпінням чекаємо зимових свят. День Святого Миколая, Новий рік, Різдво  та інші урочисті дні несуть із собою веселощі та розваги, ігри, співи та танці.
Коли приходить Новий рік, всі вірять, що найпотаємніші бажання обов’язково здійсняться. Ялинка, подарунки, веселий сміх, блискучі яскраві вогники - усе це робить новорічні свята найпрекраснішими та незабутніми для всіх.
             Сьогодні в  нашій бібліотеці для дітей, як і в кожній оселі, панує новорічно-різдвяний дух. До дітей в гості прийшла Новорічна казка! Працівники бібліотеки подарували глядачам чудову виставу «Пригоди сніговичка Олафа»  та створили святковий настрій для всіх присутніх. Дітки зачаровано спостерігали за витівками Баби Яги та її помічників - котів Кися та Брися; разом із Звіздарем та Феєю Пустелі рятували Олафа від спеки та радо зустрічали Сніговичка разом із Феєю Зими на Північному полюсі.
             Ведуча та казкові персонажі весело і жваво провели різноманітні конкурси. Учасники новорічного ранку змагалися в іграх зі «сніжками», творили чарівну хмаринку зі сніжинок, виконували різдвяний вальс та водили святкові хороводи. Наприкінці свята діти ласували солодощами та обмінювались вітаннями з наступаючим Новим роком!

Все це дійство подарувало нашим маленьким гостям незабутні враження та справжній казковий настрій! Якщо ви й досі вагаєтесь як розважитися на новорічні свята – поспішіть до нашої бібліотеки.
Хочеться виразити особливу вдячність  Яцюх Наталії В’ячеславівні  за спонсорську підтримку свята та солодкі подарунки для наших маленьких гостей!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.