середу, 30 травня 2018 р.

«Про дива і таємниці - феї літа - чарівниці»
Гра – подорож «Канікули на безлюдному острові»
29 травня в районній бібліотеці для дітей пройшло відкриття літніх читань «Про дива і таємниці - феї літа – чарівниці» для молодших користувачів бібліотеки.
Теплий і радісний настрій юним читачам Фея літа-чарівниця, у віночку травневих квітів (бібліотекар Голокоз А.П). Діти з задоволенням слухали віршовані рядки про дари матінки-природи - квіти, які за давніми традиціями нашого народу оспівувались у піснях, веснянках та гаївках. Дівчатка охоче  взяли участь у такому дійстві.
Веселою та пізнавальною для дітей була сценка «Як Іван Бобир до походу готувався». Роль тренера очолила бібліотекар Дмитрієва Л.С. запропонувавши дітям невеличку зарядку і запросивши у похід. Розділившись на дві команди «Дружба» та «Горизонт» діти озвучили свої девізи. Познайомились зі справжнім компасом та вирушили в похід на казковий безлюдний острів, виконуючи різні завдання та конкурси. За допомогою мапи, як справжні «Робінзони», розташували свій табір (намет, вогнище, дрова). Вони вчились готувати їжу на безлюдному острові, ловити рибу та «плавати» в імпровізованому морі-океані.
Відгадували загадки з туристично-краєзнавчої вікторини «Коротко про туризм». А після складної подорожі, на привалі, захоплено слухали розповідь Феї про кмітливого, сильного Робінзона.
Яскрава зустріч надихнула дітей провести літні канікули весело та пізнавально. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.