пʼятницю, 20 квітня 2018 р.

            В гостях у бібліотеки – учасники предметних олімпіад

     20 квітня районну бібліотеку для дітей відвідали учні 4-их класів, які цього дня взяли участь в другому (районному) етапі предметних олімпіад.
     Для юних розумників і розумниць нашого краю бібліотекарі влаштували справжнє книжкове свято, наповнене екскурсією по книгозбірні, знайомством з книжковими виставками, експозиціями, інсталяціями та казковою естафетою «Сім чарівних пелюсток», під час якої діти мали чудову можливість взяти участь у конкурсах, вікторинах та іграх. Така форма роботи розвиває у дітей логічне мислення, реакцію, активність, пам'ять та вміння працювати в команді.


     Справжньою родзинкою для гостей була приємна несподіванка – відвідування «Музею казкових героїв», створеного руками постійних користувачів та бібліотекарів. Музей був представлений вісьмома казковими експозиціями за мотивами казок Г.Х. Андерсена «Русалонька», української народної казки «Колобок», А. Ліндгрен «Карлсон повернувся», О. Пушкіна «Казка про рибака та рибку», О. Толстого «Пригоди Буратіно», М. Носова «Пригоди Незнайка та його друзів», В. Нестайка «Нові пригоди в лісовій школі», Ш. Перро «Попелюшка».  
       Завдяки рукотворним предметам та персонажам, учні мали чудову нагоду на деякий час потрапити у цікавий світ казок і відпочити від розумового навантаження під час олімпіади.
      На згадку про бібліотеку учні отримали в подарунок книжкову закладку від миколаївської дитячої письменниці Ангеліни Крихелі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.