середу, 28 березня 2018 р.

«Книжковий дім відкритий всім»
     Протягом десятиліття в останній тиждень березня проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання, який в часі збігається зі шкільними канікулами. Він проводиться з метою популяризації книги і заохочення дітей до систематичного читання, формування читацької культури, підвищення інтелектуального та духовного потенціалу учнів, посилення ролі книги в освітньому процесі, зокрема у дітей.
     Районна бібліотека для дітей щороку теж проводить такі читацькі тижні. Цьогорічна програма читацького тижня насичена тематичними днями, наповненими активними, діалоговими, ігровими формами роботи. Відкриття читацького тижня ознаменувалося розважально-пізнавальним святом у театралізованій формі під назвою «Книжковий дім відкритий всім» за участю Казкарки, вченого Магістра, вередливої Принцеси та Феї.

     На сцені імпровізованого театру мудра Казкарка запрошує дітей до казкового світу книг Березанської дитячої бібліотеки, де панує радість і гарна атмосфера серед когорти маленьких читачів. І всі діти, які відвідують цю бібліотеку, чемні, розумні й виховані. А от існує королівство, в якому живе вередлива Принцеса, яка не вміє читати і писати, бо вважає це непотрібним. В необхідності отримання знань Принцесу переконували Магістр, Фея і запрошені гості – юні користувачі.
     В ігровій формі, за допомогою вікторин та загадок діти переконали Принцесу, що знання в сучасному світі необхідні і їх можна здобути лише за допомогою книги, щоденного читання.

     Користуючись великим зібранням користувачів, під звуки фанфар привітали найкращих читачів дитячої бібліотеки і присвоїли звання «Кращий читач дитячої бібліотеки-2018 року». Це – справжні книголюби Єлизавета Бенедюк, Надія Сухоп’яткіна, Ксенія Попова, Домініка Букатор, Діана Серкес, Світлана Дужко, Каміла Демишляєва, Софія Ковалишина.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.