пʼятницю, 26 січня 2018 р.

Ігрова програма «Веселі гноми»
     25 січня в районній дитячій бібліотеці для учнів 2-А класу було влаштовано ігрову програму «Веселі гноми» з метою заохочення дітей до читання; розвитку міжособистісного спілкування, мистецьких здібностей, швидкого реагування, зосередження, спритності; вміння висловлювати думку. Для досягнення даної мети формат проведення заходу було обрано в ігровій формі.
     Діти побували в гостях у казки братів Грімм «Білосніжка і сім гномів». Учасники заходу мали чудову можливість перевтілення у казкових героїв – Фею та гномів; продемонструвати свої знання в конкурсі «Який гарний гном!», що передбачав одягнення в гнома з обов’язковим використанням усіх елементів одягу; продемонструвати спритність у конкурсі «Який гарний гном!», переможцем якого стала пара гномів, котрі зуміли швидко і красиво зав’язати на шиї один одному яскраві банти; взяти участь у конкурсі «Танець-гра», де знадобилися мистецькі здібності. А ще було безліч загадок, під час відгадування яких всі без винятку діти довели свою начитаність, активність та задоволення від заходу.
     Наостанок другокласникам було запропоновано огляд періодичних видань районної дитячої бібліотеки «Країна журналія», який зацікавив значну більшість школярів.  



    

     

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.