понеділок, 13 листопада 2017 р.

Творчість С. Маршака: «Про все на світі»

     10 листопада в центральній районній бібліотеці для дітей за участю учнів 2-3 класів відбувся захід, присвячений 130-річчю з дня народження поета, драматурга і лірика, педагога і редактора Самуїла Яковича Маршака, творчість якого в основному належала дітям. На його віршах виросло не одне покоління дітей – вони легкі для сприйняття, вони дають повну уяву різноманіття оточуючого світу; з них починається вивчення краси; за допомогою
показових прикладів вони надихають на добро, гарні вчинки, справжні дружні тосунки.  

     Тож, з метою кращого вивчення творчості Маршака, яка виховує в дітей гарні чесноти, маленьким користувачам було запропоновано літературну мозаїку «Про все на світі». Матеріал про життя і творчість С.Я. Маршака було подано за допомогою слайдової презентації, а також театралізованої участі його літературних героїв. Під час декламування віршів діти ставали учасниками забавної гри. Маленьким користувачам також було запропоновано цілу низку конкурсів та ігор, в яких вони показали гарні знання з творчості поета.

     В результаті проведеного заходу, діти проявили свою активність, начитаність, вміння швидко реагувати на поставлене питання та правильно сформулювати відповідь. У більшості зросло бажання ще раз перечитати вірші поета-ювіляра. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.