вівторок, 6 червня 2017 р.


Подорож у країну гри
«Літо-літечко прийшло,
Радість дітям принесло:
Всі стрибають і радіють,
Про цікаву книжку мріють!»
            Пізнавально й водночас весело, насичено й у той же час легко, провели день у бібліотеці вихованці пришкільного табору з Березанської школи. Компанія справді виявилась запальною і активною, а головне – різновіковою: учні перших класів та випускники 4 класу. Це, мабуть, і посприяло особливій атмосфері, що панувала в читальній залі у ході розважальної програми «Подорож у країну гри», – сумно не було нікому!

       На енергійну дітвору чекали рухливі конкурси, які не залишили байдужими жодного з учасників. Спочатку бажаючі боролися за звання «Художник-флорист», створюючи малюнок квітки, а в цей час хлопчики випробовували себе в ролі стилістів, одягаючи дівчат як артисток. Змагалися у запуску паперових літачків, переправлялися через уявну річку на човнах із картону, долали естафети на швидкість, знаходили предмети із зав’язаними очима, уявляли себе повелителями надувних кульок, створювали автопортрети на ватмані, закріпленому на тулубі, вгадували казкових героїв за ілюстрацією з вирізаним обличчям.

            Неабияк порадували школяриків  ігрові забави «Велетні та карлики», «Ура, канікули!», «Зіпсований телефон» тощо. Час пролетів непомітно, тому хлопчики та дівчатка зовсім не хотіли полишати гостинні бібліотечні стіни і пообіцяли бути частими гостями книжкового королівства.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.