четвер, 13 квітня 2017 р.

«Космічна Одісея»
 
День авіації і космонавтики став доречним приводом для фахівців районної бібліотеки для дітей запросити маленьких фантазерів стати учасниками Космічної Одісеї. Спочатку на допитливих четвертокласників  чекала  пізнавальна подорож у формі мультимедійної презентації під назвою «Дітям про зорі і планети», у ході якої вони дізнались багато захоплюючого про сонячну систему, планети і супутники, які входять до її складу, та головну найгарячішу зірку – сонце. Космічні мандрівники не обійшли увагою дивовижні факти про комети, астероїди та зоряні дощі. Цікавою була й інформаційна зупинка про вчених та винахідників, які вивчали будову Всесвіту, про знаменитих космонавтів та їх спеціальне спорядження. 
  


             
        
Жваво сприйняла дитяча аудиторія веселі віршовані загадки про космос та рухливу гру «Парад планет», під час якої хлопчики та дівчатка уявили себе об’єктами сонячної системи і оберталися навколо світила в правильному порядку.  Не менш завзято школярики брали участь в бліц-вікторині «Крок до зірок» та розгадували непрості завдання космічного кросворду.


            Гра-ходилка «Космічні пригоди» стала справжньою окрасою мандрівки маленьких астронавтів, які за допомогою кубика та фішок пройшли зірковий шлях від старту до фінішу. А для найдопитливіших читайликів було підготовлено книжкову виставку «Космос загадковий і таємничий», де представлено безліч корисної і захоплюючої інформації про позаземні світи та їх дослідників.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.