середу, 29 березня 2017 р.


«Помандруємо казками. Діти, нумо з нами!»


У яскраву, веселу подорож країною казок на віртуальному диліжансі було запрошено дітлахів 2 та 4 класів Березанської школи у рамках Тижня дитячої книги. З цієї виняткової нагоди у володіннях районної бібліотеки з’явились 8 чарівних станцій, на кожній з яких допитливих школярів чекали конкурси, загадки, пісні й танці. Цікаві завдання, запропоновані ведучою – східною красунею Шахразадою, у ролі якої виступила бібліотекар Алла Пилипівна Голокоз, усіх учнів спонукали до активності та винахідливості. Вони із задоволенням вгадували назви відомих казок за наведеними цитатами, а імена персонажів – за поштовими листами. Хлопчики та дівчатка залюбки подорожували країнами, в яких народилися знамениті письменники-казкарі; складали тематичні пазли за мотивами творів братів Грімм; випробовували себе в якості юних архітекторів та художників, збираючи різні частини казкових будиночків та відтворюючи олівцями на папері зображення їхніх мешканців.                            

            Особливо завзято сприйняли дітлахи пропозицію розділитися на дві команди, обрати собі за лідерів Аладіна та Жасмин й позмагатися в пісенно-танцювальному марафоні. Подиву малечі не було меж, коли до них на свято завітала запальна й ефектна Бабуся Ягуся, яка покатала їх на своєму улюбленому транспортному засобі – літаючій мітлі, й на рівні з усіма танцювала, співала і веселилась.
Так кілька годин розваг збігли непомітно і насичено, насамкінець задоволені школярі запевнили, що з нетерпінням чекають нової зустрічі з бібліотечними працівниками.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.