пʼятницю, 23 грудня 2016 р.


Безмежні можливості Інтернету
     22 грудня в районній бібліотеці відбувся урок комп’ютерної грамотності «Безмежні можливості Інтернету» для учнів 4 класу. Ні для кого не секрет, що діти в такому віці вже мають навики володіння з комп’ютером, адже в шкільній програмі є уроки інформатики. Та все ж, щоб бути з комп’ютером на «ТИ», треба знати значно більше. Отримати більш глибокі комп’ютерні  знання своїм постійним користувачам запропонувала бібліотека. З учасниками заходу проведено майстер-клас зі знайомства з програмами Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, за допомогою яких можна створювати реферати, таблиці, діаграми, проекти, презентації.
     Перевірка засвоєного матеріалу була проведена у формі завдання по створенню новорічної листівки. Учасниками були 2 команди із загальної кількості учнів. Оцінка роботи проводилася учнями на взаємних зауваженнях, пропозиціях, рекомендаціях. Така форма оцінювання була вибрана неспроста, адже в ній проявлялися не лише навики оволодіння комп’ютерною грамотністю, а й такі важливі людські чинники як толерантність, справедливість, взаємоповага.
     Наостанок школярі підсумували значимість заходу – завдяки поглибленим комп’ютерним знанням можливості Інтернету безмежні. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.