суботу, 5 листопада 2016 р.


«Книжок країна чарівна у гості вас чекає»

      Під такою оптимістично-заохочувальною назвою у районній бібліотеці для дітей відбулося традиційне посвячення в читачі першокласників. Завідуюча відділом бібліотеки для дітей А.В. Спаська радо зустріла маленьких гостей на порозі дитячої бібліотеки й познайомила їх зі структурою закладу (діти вперше почули нові для них слова – «абонемент» та «читальна зала»), а потім запросила до святково прикрашеної зали «Читай-місто», де і відбулося  театралізоване дійство. 



     Ведуча свята Королева Книга запропонувала маленьким гостям здійснити разом із нею незабутню подорож книжковим володінням, де вони зустрілися зі своїми улюбленими казковими героями – лікарем Айболить, Незнайкою, Бабусею Ягусею. Під час цікавих мандрівок діти пройшли певні випробування на знання: активно розгадували загадки, відгадували назви казок за допомогою озвучених уривків фраз та предметів, із задоволенням грали в ігри з кумедною Ягусею, жваво дискутували з веселим Незнайкою, який намагався їх заплутати, бо думав, що стрижуть в лікарні, а лікують в перукарні.


     Цікавою і повчальною для малят була зустріч з лікарем Айболить, адже він навчив певних правил поведінки під час читання, щоб книги не «старіли» і не «хворіли».

  Успішно пройшовши всі етапи випробувань на знання, першокласники за традицією урочисто дали «Обіцянку справжнього читача»: любити та берегти книги й бути активними читачами. Цього дня районна бібліотека для дітей поповнилася майже півсотнею читачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.