пʼятницю, 18 листопада 2016 р.


Чарівний ланцюжок казок + цікава мультмандрівка

     17 листопада в районній бібліотеці для дітей для друго- і третьокласників відбувся дуже цікавий літературний ярмарок "Чарівний ланцюжок казок" та незабутня мультмандрівка.


     Дітлахи поринули у світ казок, в яких розповідається про боротьбу добра і зла, про дружбу і вірність, де прославляється сміливість, справедливість, добро та висміюється боягузство, зло та жідібність.

    Ведучою заходу було запропоновано багато цікавинок - вікторина (діти  вгадували назву казок по зачитаним уривкам), відгадайки (називали яким героям належать речі, що ведуча діставала зі скрині), казковий калейдоскоп (кожен з дітей отримував картку з цифрами 1,2,3 - відповіді на запитання), загадки про казки, конкурс "Артистичний" (вміння зобразити казкового героя).

     Проявивши чималу активність під час казкової подорожі, діти із задоволенням примостилися біля екрану мультимедійної дошки для перегляду улюбленого мультфільму "Пригоди Котигорошка та його друзів".
  Отримавши масу позитивних емоцій від заходу, маленькі користувачі із задоволенням вибрали на абонементі казки для домашнього читання.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.