пʼятниця, 14 червня 2024 р.

      Гортаючи сторінки улюблених казок, розумієш, що казки - наші великі вчителі, які спочатку виховують, а потім розважають. Казки дарують нам відчуття дива і спокою, навчають добру та справедливості.

    "Світ чудовий, світ казковий" під такою назвою в бібліотеці для дітей сьогодні пройшла літературна мандрівка. На захід завітали вихованці Березанського ЗДО "Сонечко", які вирушили у подорож до дивовижної казкової країни і зустрілися з улюбленими героями казок. Маленькі читайлики показали себе справжніми любителями та знавцями казок випробувавши свої сили в інтелектуальних вікторинах. Найбільше дітям сподобалися конкурси "Назвіть казвового героя" та "Казкова скринька". Змістовним доповненням до заходу стала книжкова виставка "Казкова мозаїка" на якій представлені кращі збірки казок.

     Весело, цікаво, дружньо і пізнавально відбулась зустріч з казкою. Мандрівка в книжково - казковий дивосвіт була насиченою та супроводжувалась гарним настроєм і позитивними емоціями. Читайте нові казки, пізнавайте світ, ставайте мудрішими та добрішими!















Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.