четвер, 30 вересня 2021 р.

Свято «Книга вчить вас, дітвора, дружби, розуму й добра»

     Просто неперевершене та фантастичне свято влаштували для нас бібліотекарі Миколаївська Обласна Дитяча Бібліотека імені В.О. Лягіна! Саме завдяки їм, юні читачі Березанської бібліотеки для дітей святкували Всеукраїнський день бібліотеки разом з класними та веселими персонажами.



    Клоуни Кльопа та Іриска, ляльки Лол Бджілка та Єдиноріжка, трансформер БамблБі вітали дітлахів зі святом під час святкової розважальної програми «Книга вчить вас, дітвора, дружби, розуму й добра». Програма виявилась дуже насиченою! 



    Діти та дорослі прийшли у захват від динамічних ігор і танців з аніматорами та від чарівних пісень у виконанні: Мілени Безнисько і Губернаторова  Нікіти. А нашу гордість - переможниць у обласному турі конкурсу “Творчі канікули”: Погадаєву Юлію та  Шельман Вікторію - було запрошено на сцену для урочистого нагородження дипломами та подарунками за призові перші місця.

    Ми щиро дякуємо організаторам за проведення заходу, учням та вчителям 1- 4 класів за те, що долучилися до святкування, працівникам Будинку Творчості за технічну допомогу та поважним гостям, що завітали до нас із привітаннями і всім, всім, всім,  хто доклав зусиль для проведення цього свята! Всі ви разом зробили цей день насиченим  позитивними емоціями та святковим настроєм!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.