вівторок, 15 червня 2021 р.

ВИДАВНИЦТВО «ЕКО-березанці»

Сьогодні, 15 червня, в Березанська Дб відбувся дивовижний захід для молоді - «ВИДАВНИЦТВО «ЕКО-березанці». Такого формату проведення інтерактивних зустрічей для дітей в нас ще не було! Цей захід - унікальна розробка Алли Голокоз, який включає в себе: розваги, креатив, вияви творчих здібностей та осмислення важливої екологічної проблеми - вирубки лісу.
Гості заходу занурились у справжнє казкове дійство разом із героями книжок Всеволода Нестайка. Всі дітки знають цього автора, бо читають його казки із превеликим задоволенням. Саме тому їм було так цікаво опинитися на місці героїв в імпровізований лісовій школі та створили свою власну Еко-казку під назвою “Порятунок столітнього дуба”.
Юні аматори-казкарі поринули у світ створення казки та її видавництва своїми руками! На них чекав повний цикл видання: редагування, написання фіналу казки, дизайн обкладинки, підготовка ілюстрацій, верстка і навіть журналістська робота. Учні художнього гуртка, керівником якого є Стефанія Олександрівна, намалювали просто неперевершені картини, які стали ілюстраціями до книги. Цю красу потрібно бачити на власні очі!
Кожен доклав неабияких зусиль та проявив творчі здібності, щоб в результаті отримати чудову книгу, яку юні казкарі офіційно вручили директорці Березанської публічної бібліотеки Євгенія Туманова, у якості подарунку бібліотеці для дітей. Дітки отримали величезне задоволення від заходу, адже мали чудову можливість долучитися до справжнього процесу книговидавництва та дізнатися чимало корисного й цікавого!
Завітайте до нас, щоб побачити нашу першу, власноруч створену, книгу! 

П.С.

Художникам віват! Велика подяка: Рапій Валентина, Гакк Дар'я, Коваль Вячеслав, Алєксєєнко Яна, Коваль Анастасія, Швайка Марія, Бойко Євгенія, Якубець Крістіна.... Стефанія Олексанрівна, вам безмежна вдячність за креатив, активну позицію. А також дякуємо авторам та редакторам нашої книги: Капленок Ніка, Бенедюк Ліза, Бенедюк Даша, Дорошенко Олександра, Чудна Олена; та висловлюємо подяку маленьким дизайнерам: Швайка Яна, Швайка Марія, Бойко Євгенія. Дякуємо нашому журналісту Капленок Єві та фото-відеорежисеру - Романченко Ірині. Та всім всім, хто долучився до нашого ЕКО-проекту ми кажемо - Д Я К У Є М !!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.