четвер, 5 березня 2020 р.

Котячий квартал «МурМурЛендія»
У перший день весни багато країн відзначають День котів. Ці милі пухнасті створіння споконвіку були символами тепла та затишку.
Рідкісна людина залишиться байдужою до надзвичайно милих, грайливих і лагідних пухнастих розумників. Дослідники прийшли до висновку, що на Землі живе близько півмільярда домашніх кицьок. За різними джерелами, у світі існує від 70-ти до понад 200 порід цих тваринок. І всі вони загадкові та унікальні. Та і любителів кішок на нашій планеті теж чимало.
В нашій бібліотеці для дітей пройшов незвичайний захід для маленьких користувачів з дитячого садочка «Сонечко», які на годинку стали мешканцями котячого кварталу «МурМурЛендія».
 Діти прослухали розповіді бібліотекарів про історію цього свята, познайомилися з різними породами котів, а також переглянули кумедне відео про котиків. Працівники дитячої бібліотеки ретельно підготувались до заходу, запропонувавши своїм юним гостям взяти участь у розважально-пізнавальній програмі з іграми, піснями і танцями. І, звісно, гості мали змогу познайомитися з свіженькими журналами і цікавими дитячими книгами!  
  Увазі юних користувачів була запропонована книжкова виставка «Мій вусатий муркотливий друг», на якій експонувались науково-популярні і художні твори про представників славного котячого племені.
 
 Свято дуже сподобалось маленьким гостям, і вони пообіцяли завітати до бібліотеки знову.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.