вівторок, 11 лютого 2020 р.

«Інтернет – епідемія нашого суспільства»
11 лютого 2020 року у світі відзначається День безпечного Інтернету, який заснований Єврокомісією у 2004 році та традиційно святкується у перший вівторок лютого.
В Україні в цей день у бібліотечних закладах діти та дорослі обговорюють питання безпечної поведінки в Інтернеті, потенційних загроз та механізми їх захисту. Крім цього, діти та молодь як цифрові громадяни майбутнього залучаються до участі у дебатах щодо Інтернету майбутнього, маючи змогу виказати свої погляди.
Відзначаючи День безпечного Інтернету, бібліотекарі районної бібліотеки  для дітей  провели годину застереження для  учнів 6 класу «Інтернет – епідемія нашого суспільства».
Інтернет — цікавий віртуальний світ, який дозволяє нам дізнаватися багато нового, спілкуватися з людьми в різних кінцях світу, ділитися з іншими своїми захопленнями, мандрувати різними куточками нашої планети та багато іншого.
Інтернет може бути корисним засобом для навчання, відпочинку і спілкування з друзями. Але, як і реальний світ, він теж може бути небезпечним! Тому і не дивно, що районна бібліотека для дітей  має на меті підвищення обізнаності користувачів щодо безпечної поведінки у Всесвітній мережі, зменшення негативного впливу небажаної інформаційної продукції на дітей, забезпечення відповідального використання онлайн – технологій та мобільних приладів.
 До уваги присутніх та відвідувачів бібліотеки  оформлена книжкова виставка «Інтернет починається з тобою», з якою кожен може ознайомитись і знайти для себе корисну інформацію для правильного, а головне, безпечного використання Інтернету.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.