неділю, 22 грудня 2019 р.

Новорічна вистава «Врятоване свято»
Новий рік - це такий чудовий і дивовижний час, коли хочеться вірити в різні дива, хочеться вірити, що все загадане незабаром збудеться. Що саме те, про що так довго мріялося протягом всього року, неодмінно має здійснитися.

Новий рік - це час чарівництва та приємних перетворень. Саме 21 грудня працівники районної бібліотеки для дітей та читачі перетворилися на казкових персонажів і подарували глядачам чудову виставу «Врятоване свято», для діточок Центру раннього розвитку дитини «Веселка» та їх батьків. В затишній, святковій атмосфері лунали пісні, вірші, танці задавали по - справжньому святкового настрою,  дітлахи із задоволенням виконували рухи, полинувши у чудову новорічну атмосферу свята!
Впродовж свята дітлахи прийняли участь в конкурсах та змаганнях, відгадували загадки, познайомились  з казковими героями, радо зустрічали Діда Мороза та Снігуроньку, які є символом добра і радості.
Наприкінці свята діти ласували солодощами та обмінювались вітаннями з наступаючим Новим роком! А також впродовж зимових канікул у нашій бібліотеці представлені до уваги цікаві виставки, та чудові книжки! Поспішайте ми чекаємо на Вас!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.