середу, 20 листопада 2019 р.

  «Відродження нації»
З нагоди Дня Гідності та Свободи в районній бібліотеці для дітей пройшли уроки історії «Відродження нації» для учнів 6-Б та 7-А класів. Дані заходи проводилися з метою утвердження серед молоді ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до підростаючого покоління об’єктивної інформації про доленосні події в Україні, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору.
     За допомогою відеопрезентації юним користувачам було запропоновано перегляд подій, що відбувалися в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців. День Гідності та Свободи ми відзначаємо, щоб віддати належну шану патріотизму й мужності людей, які захищали та нині захищають наші кордони.

До уваги користувачів організовано тематичну виставку, хронологію подій  «Україна - держава свободи та єдності».  Працівники бібліотеки привертають увагу відвідувачів до цієї виставки та проводять біля неї патріотично-інформаційну бесіду про революційні події та патріотів України, які не пошкодували свого життя заради Свободи.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.