пʼятницю, 23 серпня 2019 р.

«З Днем народження, рідна країно!»
    Бути українцем – значить пишатися своєю країною. Тільки почуття любові й глибокої гордості за Україну разом із твердою вірою в її світле та величне майбутнє, у святість цієї прекрасної землі дає кожному українцеві, незалежно від того, маленький  він чи дорослий, чи живе він в Україні, чи в інших краях, право стверджувати: це моя країна,  моя Україна!
      З нагоди Дня Державного Прапора України та Дня  Незалежності України у районній бібліотеці для дітей оформлено    книжковий колаж «Є найсвятіше слово на землі, одне високе – Україна»,  а також проведений День інформації «Україно, моя Україно, ти для мене струна золота» для маленьких читачів, які завітали до нас з дитячого садочка.
       Протягом дня діти читали вірші про Україну та рідний край, звучали музичні п’ятихвилинки «Пісня солов’їна, рідна Україна». Юні патріоти мали можливість більше дізнатися про нашу країну, розгадуючи ребуси та загадки про оточуючий нас прекрасний рідний край. Закінчилася  зустріч гамірними та веселими   розвагами на  ігровому майданчику, який створили наші бібліотекарі для своїх маленьких користувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.