середа, 5 червня 2019 р.


«Я все знаю, бо багато читаю»

         Як виявити свою вдячність і захоплення розмаїттям природи рідної для всіх нас планети? Насамперед – знати про її багатства й розуміти цінність тих дарів, які вона нам підносить.
         Перевірити свої знання й дізнатися нову інформацію про довкілля наші читачі могли на  літературних змаганнях до Всесвітнього Дня охорони навколишнього середовища, які  для них провели працівники  районної бібліотеки для дітей.

     З ентузіазмом та непідробним азартом взялися до участі в екологічній грі «Природа шукає друзів» дітки із пришкільного табору «Сонечко». Змагатися їм довелося в 5 конкурсних завданнях.
           Учасники розгадували загадки про тварин, птахів і небесні світила; намагалися збагнути, про яку рослину йдеться в розповіді бібліотекаря  та за допомогою навідних питань розібратися, який овоч «заховався» в «чорній скрині». А ще малюки визначали представників фауни за голосами й проходили тести за Книгою рекордів України (і, повірте, зрозуміти, яка з названих істот є найбільшою, найпрудкішою, найвищою в Україні не завжди було просто).
         Та, звичайно ж, всі загадки та вікторини були розгадані, тому що девіз сьогоднішнього заходу – «Я все знаю, бо багато читаю!».
         На закінчення заходу наші гості ознайомились з книжковою виставкою, та провели веселу фізкультхвилинку.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.