пʼятницю, 21 червня 2019 р.


«Зустрічали гостей з усієї України...»

          Центральна районна бібліотека зустрічала учасників науково-практичного семінару «Бібліотеки для дітей в контексті реформи децентралізації»,  який проводило Міністерство культури України 18-20 червня п.р.   на базі бібліотечних закладів Миколаївської області.
 
 
 
 
          У зазначеному семінарі взяли участь заступник Міністра культури України Рибачук Юрій Анатолійович., генеральний директор Директорату державної мовної політики Міністерства культури України Нікіфоренко Лариса Степанівна, Державний експерт експертної групи аналізу Директорату державної мовної політики Міністерства культури України  Чмир Олексій Володимирович,  директор Департаменту моніторингу інформаційних прав Секретаріату Уповноваженого Верховної ради України з прав людини Глущенко Світлана Аркадіївна,  генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей Гордієнко Алла Іванівна, начальники управлінь культури та директори обласних бібліотек для дітей з Чернігівської, Донецької, Київської, Полтавської, Луганської  областей.
 
 

          Працівники бібліотеки провели для гостей  екскурсію по бібліотеці, розповіли про історію її становлення та планами на майбутнє. Також представили до їхньої  уваги презентаційний матеріал про роботу районної бібліотеки для дітей.
 
 

         Зустріч пройшла в теплій і невимушеній атмосфері, представники делегації висловили своє захоплення від побаченого та поділилися деякими моментами зі свого професійного досвіду.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.