вівторок, 4 грудня 2018 р.

«Вивчати англійську мову весело»
Зазвичай  після напруженого робочого тижня   хочеться відпочити та розслабитися. Чому б це не зробити з користю та у приємному товаристві? На базі Березанської  районної бібліотеки для дітей відкрився  розмовний клуб англійської мови English Club для дітей 7-9 років. Заняття відбуваються у затишній домашній атмосфері – ви комфортно сидите у м’яких кріслах  та водночас   посилюєте свій лексичний запас англійською мовою. Наш клуб розрахований на тих, у кого є бажання і потреба розвинути та удосконалити розмовну мову, навчитися вільно висловлювати думки на різноманітні теми. 
Вивчення англійської мови може бути дійсно простим і цікавим заняттям. Чи хотіли би ви скористатися таким унікальним рішенням? І з радістю щодня спілкуватися англійською, проводячи час у приємній атмосфері в колі своїх знайомих та друзів, насолоджуючись приємною компанією? Сумніваєтесь у цьому? У нашому  English Club неможливе стає можливим!
Навчання дітей в нашому English Club  проходить в цікавій ігровій формі, під час яких діти з легкістю запам'ятовують слова і вирази. Діти сприймають інформацію краще завдяки простим діалогам, іграм за віком, іграшкам та посібникам, які розвивають у дітей тактильні відчуття. Вони не просто говорять, а розуміють, про що говорять.
Це дуже весело, захоплююче, результативно, а головне – корисно. Використовуючи навчальні матеріали дітки залучаються до процесу спілкування, при цьому стимулюється знання англійських слів, щоб висловити свої побажання.
Програма навчання дітей англійської мови в англійському креативному клубі  English Club  включає  розучування діалогів на захоплюючі теми, підібрані за віком. Сюди включаються традиційні дитячі англійські пісеньки і віршики. Навчальний процес в нашому клубі - це не нудні одноманітні уроки англійської мови, а ціла захоплююча подорож для дітей.
Головне гасло  English Club  - насолоджуйтесь процесом навчання, слухайте, читайте, говоріть, грайте, спілкуйтесь англійською, зробіть її частинкою вашого життя!
Хоча 1 грудня відбулося лише перше заняття, організатори  English Club директор Березанської ЦБС Туманова Є.А.  та викладач Швайка Л.В. діляться планами на майбутнє. А це створення англійського театрального гуртка, проведення  тематичних вечірок, а також тематичні заняття, присвячені святам.   Все це в комплексі зробить вивчення англійської мови для наших дітей по-справжньому цікавим і захоплюючим заняттям!
Тож запрошуємо всіх бажаючих доєднатися до вивчення англійської мови! В нашому  English Club немає нічого спільного з рутиною шкільних буднів і низкою нескінченних домашніх завдань! Ми вміємо не тільки вчити, а й захоплювати! Що, погодьтеся, важливо!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.