середу, 17 жовтня 2018 р.

Відкриття Центру раннього розвитку дитини "Веселка" 

                     «Діти повинні жити у світі краси, 

                                  гри, казки, музики, фантазії, творчості»

 В.Сухомлинський

Найціннішим скарбом людства і кожної країни зокрема є діти. Саме вони в своїх руках тримають ключі від нашого майбутнього. Кожна дитина – чистий струмок і щоб він залишався таким, його потрібно постійно підживлювати джерелами любові, ніжності, добра.
Наша бібліотека, яка завжди стоїть на сторожі гуманності, добра та майбутнього не  могла залишитися осторонь. 17 жовтня на базі центральної районної  бібліотеки відбулося відкриття першого в районі Центру раннього розвитку дитини «Веселка».
На відкриття завітали шановні гості: заступник голови райдержадміністрації Шипова Л.Л., начальник відділу культури, молоді та спорту Булат О.В., начальник відділу соціального захисту, молоді та спорту Березанської ОТГ Матвієнко Н.П, які привітали всіх присутніх не тільки теплими словами, а й корисними подарунками.
Директор Березанської ЦБС Туманова Є.А. спільно з начальником відділу культури молоді та спорту райдержадміністрації Булат О.В. урочисто перерізали стрічку, що символізувало відкриття  Центру з символічною назвою «Веселка», що надає усім надію про кольорове майбутнє наших дітей.
Продовжили святкування дитячою виставою «Пригоди Повітряної Кульки», яка була сприйнята малечею на «ура». Працівники бібліотеки майстерно перевтілились в казкових героїв, веселили дітвору загадками, піснями та танцями. Завдяки їх майстерності, дорослі зрозуміли, що   дітки не будуть сумувати на заняттях у нашому Центрі «Веселка». Відкриття вдалось на славу, щаслива малеча з різнокольоровими кульками гамірно висипала на вулицю, з нетерпінням чекаючи на перші суботні заняття.

Немає більшого щастя, аніж посмішки та сміх щасливих дітей. Віримо, що робота  Центру розвитку дитини буде направлена на те, щоб дитячі мрії стали дійсністю. Адже, саме для цього всі ми живемо та працюємо.


Відвідати заняття в Центрі раннього розвитку «Веселка» можна щосуботи о 10 годині в приміщенні Березанської районної бібліотеки для дітей.
Центр раннього розвитку дитини  «Веселка» розрахований на дітей у віці 4-6 років. Заняття проходитимуть у такому форматі, щоб діти, не стомлюючись, могли гармонійно розвиватися, знайомились з навколишнім світом, засвоювали елементарні навички з письма і математичні поняття та поповнили словниковий запас. 
В  Центрі раннього розвитку дитини «Веселка» також можна вивчати англійську мову. Викладач поєднує  вивчення іноземної мови з розвитком уваги та пам’яті, а також допомагає розвити логічне мислення. Заняття проводяться у живій атмосфері, задля того, щоб кожна дитина комфортно почувала себе на уроці. Вивчення іноземної мови проходить в маленькій групі із доброзичливою атмосферою.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.