вівторок, 5 червня 2018 р.

 "Журнальні новинки для розумної дитинки"
В районній  бібліотеці для дітей поряд із книгами живуть  газети і журнали. На їх сторінках - багато розповідей, оповідань, віршів,  які допомагають маленьким користувачам у навчанні, змістовно та весело проводити своє дозвілля. Щоб привернути увагу дітей до періодичних видань працівниками бібліотеки був проведений прес - калейдоскоп "Журнальні новинки для розумної дитинки" для учнів 3-х класів.
Діти ознайомились з періодичними виданнями, які отримує бібліотека.  Багато з них стали справжнім відкриттям для юних читачів. Інтелектуалів та любителів різноманітних пізнавальних новинок зацікавили такі видання, як журнал «ЗІН» та газета «Колосок». Тим, кому подобається читати про братів наших менших, були запропоновані журнали «Веселые животные», «МаксиКа», «Яблунька». Дівчатам до вподоби більше стали журнали «Чарівна принцеса» і «Барбі».
             Сьогодні існує безліч періодичних видань для дітей і дорослих. І кожен має можливість обирати до смаку. Тож діти не втрачали ні хвилини. Перелистуючи сторінки газет і журналів, ділились враженнями і занурювались  у світ чудесних таємниць і відкриттів.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.