суботу, 31 березня 2018 р.


Бібліотечний десант «Крокує книга до малят»
     На завершення Всеукраїнського тижня книги працівники районної дитячої бібліотеки провели бібліотечний десант до Березанського дошкільного навчального закладу «Сонечко» з метою ознайомлення з книжковим світом та заохочення до відвідування бібліотеки малят разом із батьками. Бібліотечний десант «накрив» дві дитсадківські групи «Світлячок» і «Дзвіночок».
      Працівники бібліотеки перевтілилися у книжкових фей, які в театралізованій формі знайомили дошкільнят з прекрасним світом книги: розповіли які є назви дитячих журналів, які нові казки надійшли до бібліотеки в нинішньому році, а також провели конкурс загадок «Відгадай з якої казки герой» та гру «Так» чи «Ні» на предмет знань про правила поводження з книгою. Діти легко йшли на контакт з феями – давали правильні відповіді та ділилися своїми думками. Феї були приємно вражені обізнаністю і активністю дітей під час спілкування.
     Завершився бібліотечний десант переглядом журналів і книжок, які потрапили в дитсадок разом із феями. Діти зацікавлено роздивлялися художню літературу та періодику за своїми смаковими уподобаннями. Таке знайомство з книгою проявило бажання у малечі стати безпосереднім користувачем дитячої бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.