четвер, 1 лютого 2018 р.

«Барвінку 90!»

     31 січня в районній бібліотеці для дітей за участі учнів 4 класу відбувся прес-огляд «Барвінку – 90!», присвячений ювілейній даті дитячого журналу «Барвінок». Захід було організовано з метою популяризації одного з найстаріших і найпопулярніших дитячих періодичних видань України – журналу «Барвінок».
     За допомогою відео-презентації бібліотекар розповіла дітям про історію виникнення журналу, познайомила з тематичними рубриками «Барвінку», а також з вітчизняними й зарубіжними письменниками, творчість яких тісно пов’язана з цим видавництвом, зокрема з найвідомішими дитячими письменниками В. Нестайко, Б. Чалим, Д. Білоусом, А. Костецьким, Галиною Малик.
     Учасники заходу взяли активну участь у декількох завданнях із рубрик журналу, а саме: «Хто? Що? Де? Коли?», «Ми любимо читати», «Балакучий Мотя», «Веселий Кіш». Ці завдання та ігри «Перехрестя веселих забав» і «Наш скарб – рідна мова» надали можливість учням показати свої знання, проявити вміння логічно мислити та швидко реагувати та зацікавили учнів до читання журналу «Барвінок».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.