четвер, 7 грудня 2017 р.

Майбутні захисники Вітчизни
     6 грудня в районній бібліотеці для дітей до Дня Збройних Сил України відбулася військово-патріотична гра, учасниками якої були учні 5-А класу.
     Захід проводився з метою виховання у підростаючого покоління відчуття поваги й гордості до України, свого народу; формування національно свідомого громадянина України; формування патріотичного настрою, як майбутнього захисника Вітчизни; залучення юнацтва до літератури, присвяченої історико-патріотичним сторінкам нашої славної країни та її героїв.
     П’ятикласникам було подано коротку інформацію про сучасний стан Збройних Сил в Україні, акцентовано увагу на мужності, витривалості й героїзмі нинішніх воїнів, які боронять нашу країну в зоні АТО.
     Від козацької доби й по сьогодні до українського воїна завжди було особливе, шанобливе ставлення. Бо це сильний, мужній чоловік, котрий може справитися з будь-яким складним завданням. Тож дівчата, привітавши своїх однокласників, запропонували їм взяти участь у військово-патріотичній грі, аби дати можливість хлопцям випробувати свої сили і можливості. Майбутні захисники, у свою чергу, довели, що вони спритні, сильні, кмітливі й навіть готові приготувати страву. Тож після цього по праву усі разом дружно пригощалися чаєм та солодощами. 
  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.