суботу, 2 грудня 2017 р.

Баба Яга і компанія
     30 листопада в районній бібліотеці для дітей відбулися літературні диво-посиденьки «Баба Яга і компанія», гостями яких були учні 2-3 класів. Даний захід проводився з метою заохочення дітей до читання, до активної участі в різноманітних конкурсах та іграх, підвищення розумових здібностей,  формування позитивних людських чеснот, розвитку швидкого реагування на поставлені завдання.
     Захід проводився в театралізованій формі: в гостях у Баби Яги побували казкові герої – Чахлик Невмирущий, Домовичок, Карлсон, кожен з яких спілкувався з дітьми по-своєму. Баба Яга декламувала власні вірші й пропонувала малятам проявити свій талант у римуванні, а також запросила на конкурс «У Ягусі на кухні». Чахлик Невмирущий ставив безліч питань та загадок, цитуючи фрази з казок, аби впевнитися, що діти багато читають багато читають книжок. Домовичок запропонував пограти в гру «Відгадай загадку», виймаючи зі скрині казкові предмети та приводячи цитати про казкових героїв.

     В результаті проведеного заходу діти довели свою любов до читання та бажання перечитати більшість казок, продемонстрували знання й таланти та вміння швидко реагувати на поставлені питання, проявили активність під час масових заходів.  


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.