середу, 29 листопада 2017 р.

Вітаємо переможців обласного туру Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка 
«Рідна країна – безпечна країна: Як треба поводитися на дорогах»!!!
    15 листопада 2017 року в приміщенні Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В. О. Лягіна відбулося підведення підсумків обласного туру Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Рідна країна – безпечна країна: Як треба поводитися на дорогах». 
    Організаторами Конкурсу на Всеукраїнському рівні є Українська асоціація працівників бібліотек для дітей і Громадський рух Миколи Томенка «Рідна країна». 
    Конкурс проводиться з метою сприяння формуванню у дітей основ безпеки дорожнього руху, культури поведінки на вулиці, профілактики дитячого дорожньо-транспортного травматизму, навчання дітей правилам поведінки на вулицях і дорозі, збереження здоров’я і життя дітей та створення умов для реалізації їхніх творчих здібностей та талантів. 
    На розгляд журі було представлено 90 тематичних малюнків з різних куточків Миколаївської області, а саме: з м. Миколаєва, та 7 районів Миколаївської області: Арбузинського, Березанського, Березнегуватського, Єланецького, Новобузького, Новоодеського, Снігурівського. 
    Конкурсні роботи різнопланові за емоційним наповненням та прагненням дітей звернути увагу на таку важливу тему, як правила безпечної поведінки на вулиці та дорогах. 
    До складу обласного журі увійшли: 
    • Парфенюк І.Г. – керівник гуртка декоративно-прикладного мистецтва «Мальви» Палацу творчості учнів м. Миколаєва 
   • Рябокінь Ю.Г. – інспектор зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції м. Миколаєва 
   • Туз С.Ю. – провідний художник відділу масової роботи та естетичного виховання Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В.О. Лягіна 
    Члени журі дуже уважно переглянули творчі роботи і визнали переможцями авторів малюнків: 

    І місце - Сокуренко Олександра (10 років), м. Миколаїв
 

    ІІ місце – Ларіна Сергія (11 років), с. Ташине, Березанського р-ну 
     ІІІ місце - Мартинюк Олександру (8 років), смт. Єланець 
    Переможці обласного туру будуть нагороджені дипломами та подарунками, а їх малюнки будуть відправлені для подальшої участі в заключному турі конкурсу, підсумки якого будуть підведені організаторами наприкінці листопада 2017 року.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.