пʼятницю, 30 вересня 2016 р.


Сьогодні свято - День бібліотек

     Березанська районна бібліотека професійне свято цього року відзначала по особливому – на порозі свого закладу, запросивши до себе в гості малечу районного дитсадка «Сонечко» та їх батьків. Ведуча заходу Королева Книга радо зустріла дошкільнят  щирим привітанням й запропонувала разом із нею помандрувати книжковим всесвітом, де на них чекають улюблені казкові та мультиплікаційні герої – Баба Яга, Кощій, Буратіно, Старуха Шапокляк та добрий і смішливий Клоун. Маленькі гості з великим задоволенням активно  вели діалог та грали в ігри, запропоновані Ягою та Шапокляк, й залюбки танцювали разом із грайливим Клоуном модний «Гангнам-стайл».



     Наприкінці святкового дійства казкові герої, якими власне й були працівники бібліотеки, влаштували малятам екскурсію бібліотекою. Дітлахи мали змогу на власні очі побачити бібліотечні скарби – безліч книг на полицях, компютери в читальних залах, апаратура для перегляду слайдів, казкове «Читай-місто».
     Свято завершилося переглядом мультиплікаційного фільму на замовлення дітей. Жвавість й активність дітей під час свята не залишає сумніву в тому, що свято їм сподобалося й запам’яталося, а найважливіше – дошкільнята виявили щире бажання стати активними читачами. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.